Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Ergonomie kantoor - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Ergonomie kantoor

Ergonomie op kantoor is zeer belangrijk voor het functioneren en presteren van werknemers. Het gebruikmaken van een werkplek die individueel is afgestemd, wordt ergonomisch werken genoemd. Paramedisch Centrum Slikkerveer geeft werkplekadvies om zo de houding van de werknemers te verbeteren en ziekteverzuim te verminderen.

Ergonomie op kantoor: lichamelijke klachten verminderen

De werkgever heeft vaak een grote invloed op de gezondheid van de werknemers. Lichamelijke klachten ontstaan vaak door een verkeerde houding op het werk. Een goed ingerichte werkplek is dus erg belangrijk. Wij geven u werkplekadvies waarbij we u informeren bij het inrichten van de werkplek, om zo de kans op lichamelijke klachten te verminderen. In onze praktijk hebben we gespecialiseerde fysiotherapeuten die ervoor zorgen dat u snel van uw klachten af bent.

Laat u adviseren

Stelt u de gezondheid van uw werknemers voorop? Of heeft u als werknemer lichamelijke klachten door uw houding op het werk? Laat u dan door ons adviseren over de ergonomie op kantoor. Zo wordt niet alleen de gezondheid van de werknemer verbetert, maar ook de productiviteit. Wilt u geadviseerd worden over de ergonomie op het kantoor? Dan kunt u ons bereiken op 0180-411885. Of als u een afspraak wilt maken, kan dit eenvoudig via onze website.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl