Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592 Fysiotherapeut Ridderkerk - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Fysiotherapeut Ridderkerk

De beste service krijgt u bij de fysiotherapeut in Ridderkerk. Heeft u overdag geen tijd om een afspraak te maken door bijvoorbeeld uw werk? Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer heeft u de mogelijkheid om in de avond langs te komen. Als u niet in staat bent om naar de praktijk in Ridderkerk te komen, bezoekt onze fysiotherapeut u graag aan huis.

Fysiotherapie in Ridderkerk: behandelingen op maat

Paramedisch Centrum Slikkerveer bespreekt graag van tevoren uw klachten. Deze vormen de basis voor een behandelplan, aangezien ieder lichaam en ieder persoon anders is. Zo krijgt u bij ons de behandeling die bij u past, zodat u snel van uw klachten af komt. De fysiotherapie in Ridderkerk kan bestaan uit begeleiding bij oefeningen en bewegingen, een massage, voorlichting of een combinatie hiervan.

Vergoeding uit de basisverzekering

Als u een fysiotherapeut in Ridderkerk nodig heeft, wilt u natuurlijk een duidelijk overzicht van de vergoedingen en kosten. Als u, als volwassene, chronische aandoeningen heeft, komt u na de 20e behandeling in aanmerking voor vergoeding uit de basisverzekering. De eerste 20 behandelingen van kinderen tot 18 jaar met chronische aandoeningen worden wel uit de basisverzekering vergoed. Een compleet overzicht van vergoedingen en kosten vindt u op onze website.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in een behandeling bij de fysiotherapeut in Ridderkerk? Maak een afspraak of bel naar 0180-411885. Wij helpen u graag verder om zo snel en efficiënt mogelijk uw klachten te verhelpen.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl