Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Fysiotherapie baby - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Fysiotherapie baby

Fysiotherapie biedt een uitkomst als uw baby een ontwikkelingsachterstand heeft ten opzichte van leeftijdsgenoten. De specialisten van Paramedisch Centrum Slikkerveer ontwikkelen een behandeling die het best bij uw baby past.

Wanneer biedt fysiotherapie voor uw baby een uitkomst?

Fysiotherapie kan voor uw baby een uitkomst bieden wanneer hij of zij slappe spieren of gewrichten heeft. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de spierspanning. Als uw baby zich niet goed ontwikkelt in bijvoorbeeld kruipen, rollen of staan, kunt u terecht bij Paramedisch Centrum Slikkerveer. Wij helpen om de ontwikkelingsachterstand van uw baby te verminderen met fysiotherapie. Daarnaast helpen wij u als uw baby onrustig is, een billenschuiver is of neurologische aandoeningen heeft.

Wordt de fysiotherapie voor uw baby vergoed?

Fysiotherapie voor baby’s wordt bij niet chronische aandoeningen voor een deel en bij chronische aandoeningen volledig vergoed. Op onze website hebben we een overzicht van de kosten en vergoedingen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vragen over de ontwikkelingen van uw kind? Bel ons!

Maakt u zich zorgen om uw kind, maar weet u niet helemaal zeker of uw kind ondersteuning nodig heeft? Bel naar 0180-411885! Wij beantwoorden al uw vragen om zo te bepalen of uw baby fysiotherapie nodig heeft. U kunt ook eenvoudig online een afspraak maken, om alles rustig met ons te bespreken.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl