Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592 Fysiotherapie Bolnes - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Fysiotherapie Bolnes

Voor fysiotherapie met de juiste service in de buurt van Bolnes, komt u langs bij Paramedisch Centrum Slikkerveer. Wij zorgen ervoor dat u inzicht krijgt in uw klachten en dat er iets aan gedaan wordt. Bij ons hoeft u niet op de wachtlijst, waardoor u snel geholpen wordt.

Fysiotherapie overdag en in de avond dichtbij Bolnes

Wilt u een afspraak maken maar heeft u overdag geen mogelijkheid om naar de praktijk te komen? Dit is geen probleem! Wij beschikken over een dag- en avondfysio, waar u binnen een week terecht kunt zonder verwijzing van de huisarts. Op maandag, dinsdag en donderdagavond is de praktijk voor u geopend tot minimaal 9 uur. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft om na werktijd behandeld te worden. Dit is ideaal als u overdag veel werkt en dus niet in het begin van de avond al bij de praktijk kunt zijn.

Welke behandeling past bij u?

Elk lichaam is anders en heeft een andere behandeling nodig. Bij de fysiotherapie in de buurt van Bolnes worden vaste richtlijnen als basis gebruikt, maar houden we altijd in ons achterhoofd dat elk mens uniek is. We maken van tevoren met u een behandelplan die aansluit op uw lichamelijke klachten, met als doel deze te verminderen.

Bespreek uw klachten

Heeft u al enige tijd lichamelijke klachten en wilt u hier iets aan doen? Bespreek uw klachten met ons en wij geven u eerlijk advies. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0180-411885. Wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in de buurt van Bolnes? Dit kan eenvoudig via onze website!

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl