Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Fysiotherapie Hendrik-Ido-Ambacht - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Fysiotherapie Hendrik-Ido-Ambacht

Voor fysiotherapie met een goede service moet u in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht zijn. Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer kunt u zowel overdag als in de avond terecht. Als u niet de mogelijkheid heeft om zelfstandig naar de praktijk te komen, bieden wij een gratis haal- en brengservice aan.

Waaruit bestaat een fysiotherapie behandeling in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht?

Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer maakt u van tevoren een afspraak zodat wij inzicht krijgen in uw klachten. Op basis daarvan maken we een behandelplan dat uitvoerig met u wordt besproken. Dichtbij Hendrik-Ido-Ambacht stellen wij een fysiotherapie behandeling samen die bij u past, elke klacht en elk lichaam is anders. De behandeling bestaat uit het geven van voorlichtingen en adviezen. Daarnaast begeleiden wij u bij bepaalde bewegingen en oefenen. Als het nodig is, geven wij massages en maken wij gebruik van elektrotherapie.

Wordt fysiotherapie door uw verzekering vergoed?

Als u een fysio zoekt in Hendrik-Ido-Ambacht, wilt u natuurlijk weten of uw verzekering de kosten vergoedt. Bent u volwassen en heeft u een niet chronische aandoening? Dan worden de kosten niet binnen uw basisverzekering vergoedt. Een aanvullende verzekering kan hier de oplossing zijn. Dit is anders geregeld bij fysio voor kinderen in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht. Kinderen tot 18 jaar met niet chronische aandoeningen krijgen maximaal tweemaal 9 behandelingen uit de basisverzekering.

Maak eenvoudig een afspraak online

Bij ons is het mogelijk om zonder een verwijsbrief van de huisarts een afspraak te maken. Omdat er geen wachttijd is, kunt u altijd snel terecht bij onze fysio in de buurt van Hendrik-Ido-Ambacht. U heeft de mogelijkheid om zowel overdag als in de avond een afspraak te maken. Kies wat u uitkomt en maak eenvoudig een afspraak online! Heeft u vragen over de fysio dichtbij Hendrik-Ido-Ambacht? Wij beantwoorden ze graag op 0180-411885.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl