Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Tape fysiotherapie - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Tape fysiotherapie

Het gebruik van tape bij fysiotherapie wordt op verschillende manieren toegepast, met als doel om uw lichamelijke klachten te verminderen. Deze tapemethode wordt ook wel ‘Medical Taping’ genoemd en is ontwikkeld om de beweging en spieractiviteit te behouden en te herstellen.

Waarom gebruik maken van tape bij fysiotherapie?

Spieren zijn niet alleen nodig voor beweging, maar ook voor lichaamstemperatuur, bloed- en lymfecirculatie. Functioneren uw spieren niet goed? Dan heeft u waarschijnlijk verschillende klachten. Door het gebruik van Medical Taping wordt de huid opgetild waardoor de bloedcirculatie zich hersteld. Daarnaast gebruikt u tape bij fysiotherapie voor:

  • Het dempen van pijn
  • Het ondersteunen van de gewrichtsfunctie
  • Om de spierfunctie te verbeteren

Als u klachten zoals zwelling en bloeduitstortingen wilt verminderen of uw houding wilt corrigeren, gebruikt u ook Medical Taping. Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer geven wij u graag advies om te zien of deze behandelingsmogelijkheid bij u past.

Het materiaal van Medical Taping

De tape die wordt gebruikt bij Medical Taping heeft verschillende eigenschappen. Zo is het materiaal van de tape elastisch, ademend en zelfklevend. Zo blijft het goed op de gewenste plek en kunt u bewegingen maken. Er zijn geen medicijnen toegevoegd en de lijmlaag is anti-allergisch, waardoor de tape te gebruiken is door bijna iedereen. De tape is waterdicht waardoor u gewoon kunt gaan douchen of zwemmen.

Behandel uw lichamelijke klachten met Medical Taping

Wilt u weten of uw lichamelijke klachten kunnen worden behandeld door fysiotherapie met tape? Wij helpen u graag! Maak een afspraak om uw klachten te bespreken, op basis hiervan stellen we vast of uw lichamelijke klachten met Medical Taping kunnen worden verholpen.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl