Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Werkplek instellen - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Werkplek instellen

Een goed ingerichte werkplek is bepalend voor uw gezondheid, daarom is het juist instellen hiervan erg belangrijk. Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer helpen we u, als werknemer of als bedrijf, hierbij. Veel medewerkers ervaren lichamelijke klachten, die vaak worden opgelost door de werkhouding te verbeteren. Wij adviseren u graag bij het instellen van een werkplek die bij u en uw lichaam past!

Werkplek goed instellen: voorkom lichamelijke klachten

Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer zeggen we altijd: het voorkomen van lichamelijke klachten is beter dan genezen. Door een werkplek goed in te stellen, worden lichamelijke klachten van veel medewerkers voorkomen. Klachten ontstaan vaak door het onjuist omgaan met de computer, laptop of tablet. Door de werkhouding te verbeteren wordt de fysieke belasting afgenomen, waardoor nek-, schouder- en rugklachten verleden tijd zijn.

Uw werkplek wordt aangepast op uw persoonlijke eigenschappen

Wilt u advies over het instellen van uw werkplek? Dit kan! Onze fysiotherapeuten vinden dat bij het instellen van een werkplek, zoveel mogelijk rekening moet worden gehouden met de persoonlijke eigenschappen van een werknemer. Daarnaast moet het apparatuur en het meubilair voldoen aan ergonomische eisen. Wij houden rekening met verschillende aspecten zoals:

  • Zithoogte
  • Zithoek
  • Armleggerhoogte

De hoogte van een goed ingestelde stoel wordt bepaald op basis van uw lengte. Als uw benen in een hoek van 90 graden op de grond staan heeft u de goede zithoogte bereikt. De juiste zithoek zit altijd tussen de 95 en 105 graden. Wij geven u graag meer advies over het verbeteren van uw werkhouding en het instellen van uw werkplek!

Het verminderen van ziekteverzuim

Een bedrijf wil natuurlijk dat de medewerkers zo min mogelijk lichamelijke klachten ervaren op het werk. Paramedisch Centrum Slikkerveer zorgt ervoor dat de werkhouding van de werknemers wordt verbeterd. Als werknemer heeft u geen lichamelijke klachten en de werkgever profiteert van minder ziekteverzuim.

Laat u adviseren over uw werkplek

Wilt u uw werkhouding verbeteren? Of wilt u als bedrijf de lichamelijke klachten van uw medewerkers voorkomen? Neem dan contact op! Via de website maakt u eenvoudig online een afspraak. Daarnaast zijn wij ook telefonisch te bereiken op 0180-411885.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl