Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Ziekteverzuim verminderen - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Ziekteverzuim verminderen

Om ziekteverzuim binnen uw bedrijf te verminderen, wordt vaak aangeraden arbeidsfysiotherapie te gebruiken. Paramedisch Centrum Slikkerveer zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw werknemers geen lichamelijke klachten meer hebben. Zo vermindert u het ziekteverzuim en uw werknemers voeren hun dagelijks taken ook nog eens beter uit.

Ziekteverzuim verminderen op het werk

U wilt natuurlijk uw ziekteverzuim verminderen binnen uw bedrijf. Uw werknemers blijven gezond door arbeidsfysiotherapie van Paramedisch Centrum Slikkerveer. Wij bekijken eventuele fysieke klachten, die worden vaak veroorzaakt door de werkhouding. Maar ook kunnen er problemen zijn binnen de werkomgeving, zoals de werkdruk en sfeer. Wij zorgen ervoor dat u, als werknemer, geen klachten meer heeft.

Verschil tussen reguliere en arbeidsfysiotherapie

Er zit een degelijk verschil tussen reguliere fysiotherapie en arbeidsfysiotherapie. Een reguliere fysiotherapeut helpt u bij uw klachten en het verminderen daarvan. Echter, veel klachten zijn werk gerelateerd waardoor deze ook invloed hebben op uw prestaties op het werk. Een arbeidsfysiotherapeut is betrokken bij u op de werkvloer en bekijkt de klacht, het gedrag en de werkomgeving.

Werkplekadvies: ziekteverzuim oplossen door een betere houding achter het bureau

Ziekteverzuim oplossen is mogelijk doordat werknemers de juiste houding aannemen op hun werkplek. Een gezonde werkplek zorgt voor gezonde werknemers! De meeste werknemers zitten al snel acht uur op een dag achter hun bureau. Een goede houding aannemen achter een bureau zorgt voor het verminderen en oplossen van ziekteverzuim. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in werkplekadvies. Hier worden werknemers geïnformeerd hoe ze het best hun werkplek kunnen instellen en inrichten. Zo worden klachten in nek, rug, schouders, armen, handen en vingers voorkomen.

Meer informatie? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de arbeidsfysiotherapie van Paramedisch Centrum Slikkerveer? Maak een afspraak online. Heeft u specifieke vragen? Over het verbeteren van de houding van uw werknemers voor het oplossen van ziekteverzuim bijvoorbeeld? Onze vriendelijke medewerkers u graag te woord via 0180-411885.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl