Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Bedrijfsfysiotherapie - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Bedrijfsfysiotherapie

Klachten die werknemers ervaren door hun werk, worden opgelost met bedrijfsfysiotherapie. Paramedisch Centrum Slikkerveer is gespecialiseerd in fysio voor bedrijven en geeft u onder andere werkplekadvies. Een goede samenwerking is bij ons een hoge prioriteit, hierdoor bieden wij de gewenste kwaliteit en zorg aan.

Met bedrijfsfysiotherapie functioneren uw werknemers optimaal

Door bedrijfsfysiotherapie toe te passen, verbetert u de gezondheid van uw werknemers. Hierdoor functioneren zij beter en wordt de productiviteit verhoogt. Een werknemer zonder klachten levert betere prestaties. Het inzetten van fysio voor bedrijven levert dus voordelen op. U kunt er zelfs voor kiezen om preventief te handelen en ons werkplekadvies te laten geven. Zo voorkomt u lichamelijke klachten van de werknemers binnen uw bedrijf.

Ziekteverzuim verminderen met fysiotherapie voor bedrijven

Als werkgever is de gezondheid van uw werknemers erg belangrijk, dit voorkomt namelijk ziekteverzuim en bespaart u kosten. Door gebruik te maken van fysiotherapie voor bedrijven worden problemen behandeld die te maken hebben met de gezondheid van de werknemers. Dit kan in allerlei opzichten, denk aan stress op het werk of de ergonomie van de werkplek. Met onze fysio voor bedrijven en werkplekadvies zorgen wij ervoor dat u de juiste houding aanneemt achter uw bureau en onder de juiste omstandigheden werkt.

Bespaar kosten voor uw bedrijf

Wanneer uw werknemers regelmatig ziek zijn of minder goed hun werk uitvoeren door lichamelijke klachten, bent ook u als bedrijf hier de dupe van. Dit heeft namelijk invloed op de voortgang van uw bedrijf en daarnaast kunnen de kosten hoog oplopen. Met de fysio voor bedrijven van Paramedisch Centrum Slikkerveer zorgt u ervoor dat uw werknemers gezond blijven en dat u kosten bespaart voor uw bedrijf.

Houd uw werknemers gezond

Als u ervoor zorgt dat uw werknemers gezond blijven, heeft dit zowel voordelen voor u als de werknemer zelf. Kies daarom voor bedrijfsfysiotherapie van Paramedisch Centrum Slikkerveer. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken of bel ons op 0180-411885.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl