Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Online fysiotherapie - Paramedisch Centrum Slikkerveer

Begin direct

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Welkom bij jouw online fysiotherapeut.

Stilstand is achteruitgang. Door het coronavirus raden we het af om naar onze praktijk te komen, zowel voor u als voor onze behandelaars. Daarom kunt u vanaf heden bij ons terecht voor digitale diagnostiek en thuisbehandeling. Op deze manier helpen we u vitaal en gezond te blijven, met de professionaliteit die u van ons gewend bent.

Hoe het werkt

  1. Allereerst moeten we u telefonisch aanmelden. Bel hiervoor naar 0180-411885. Dan krijgt u van ons een toegangscode, waarmee u kunt inloggen in de videoconsult omgeving.
  2. Na het inloggen volgt een totale systeemcontrole (video, geluid en internet) om te zorgen dat alles naar behoren werkt voor een digitaal consult.
  3. Na de check komt u in de virtuele wachtkamer en vervolgens krijgt u een melding dat u wordt binnengeroepen en kan de behandeling starten.

Veelgestelde vragen

Ja dat kan, mits u geen klachten vertoont. Bent u niet fit, dan is een online consult dé oplossing. Voor uw én onze veiligheid. Wilt u toch liever langskomen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Jazeker, onze behandelaren werken vanuit huis en hebben de beschikking over de juiste mogelijkheden om u zo goed mogelijk online te kunnen behandelen.

Jazeker, geen probleem.

Niets! Dit zit bij onze dienstverlening inbegrepen. Kijk wel even bij uw verzekeraar of fysiotherapie in uw polisvoorwaarden zit.

Als fysiotherapie onderdeel is van uw zorgpolis, dan wordt het vergoed door de zorgverzekeraar. On- én offline. Weet u niet of het in uw pakket zit? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Toegangscode aanvragen

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

Naar de online fysiotherapeut

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl