Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Fysiotherapie Rotterdam - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Fysiotherapie Rotterdam

Voor fysiotherapie in de buurt van Rotterdam zoekt u een therapeut die de gewenste kwaliteit en zorg aanbiedt. Paramedisch Centrum Slikkerveer is zo’n fysiotherapeut. Voor zowel reguliere als kinderfysiotherapie dichtbij Rotterdam kunt u bij ons terecht.

Fysiotherapie dichtbij Rotterdam: een passende behandeling

De eerste behandeling is noodzakelijk om inzicht te krijgen in uw klachten. Hierdoor komen we erachter wat de klachten veroorzaakt, zodat wij er iets aan kunnen doen. Op basis hiervan maken we een behandelplan. Omdat ieder lichaam anders en uniek is, krijgt u een behandeling die bij u past. Zo worden uw klachten snel verminderd.

Diverse soorten behandelingen

Onze praktijk heeft therapeuten die gespecialiseerd zijn in verschillende behandelingen. Zo kunt u bij ons terecht voor manuele therapie. Hierbij worden functiestoornissen van gewrichten onderzocht en behandeld. Dit biedt een uitkomst wanneer u pijn heeft aan uw gewrichten. Daarnaast hebben wij ook diverse behandelmogelijkheden met Medical Taping. Hierbij wordt gebruik gemaakt van tape om de spierfunctie te verbeteren of voor activering van de bloedcirculatie.

Kinderfysiotherapie in de buurt van Rotterdam

We behandelen niet alleen volwassenen, ook kinderen kunnen terecht in onze praktijk dichtbij Rotterdam voor kinderfysiotherapie. Onze specialisten helpen uw kind als hij of zij lichamelijke klachten ervaart in het dagelijks leven.

Blijf niet met uw klachten lopen

Heeft u of uw kind al een lange tijd last van bijvoorbeeld nek-, rug- of schouderklachten? Aarzel dan niet en kom langs bij onze fysiotherapie of kinderfysiotherapie in de buurt van Rotterdam. U maakt eenvoudig een afspraak via de website. Specifieke vragen? Bel dan naar 0180-411885.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl