Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Samenwerken bedrijf en fysio - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Samenwerken bedrijf en fysio

Het samenwerken tussen een bedrijf en een fysio gebeurt tegenwoordig steeds vaker. Bij Paramedisch Centrum Slikkerveer is dit ook mogelijk! Wij gaan graag een samenwerking aan met uw bedrijf, zodat wij uw werknemers snel en efficiënt kunnen helpen bij lichamelijke en werk gerelateerde klachten. Bekijk de vele voordelen die bedrijfsfysiotherapie opleveren voor uw bedrijf!

Het samenwerken tussen een bedrijf en een fysio: laagdrempelig voor werknemers

Als uw bedrijf samen met een fysio gaat samenwerken, ontstaat er een lage drempel voor de werknemers. Zij zullen bij klachten eerder naar de bedrijfsfysiotherapeut gaan, waardoor lichamelijke pijn snel wordt behandeld. Het zorgt ervoor dat de klachten niet verergeren, waardoor ziekteverzuim wordt voorkomen. Daarnaast kan onze fysiotherapeut uw werknemers een passende behandeling geven, omdat deze het bedrijf en de werkzaamheden kent. Doordat ziekteverzuim wordt verminderd bespaart u vele kosten, wat een voordeel is voor uw bedrijf.

Kies voor een samenwerking met onze fysiopraktijk

Wilt u als bedrijf, samenwerken met onze fysio? Goede keuze! Wij bieden verschillende diensten aan waaronder werkplekadvies. Hierbij geven we werknemers advies hoe zij het beste hun werkplek kunnen inrichten, om zo lichamelijke klachten te voorkomen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Paramedisch Centrum Slikkerveer? Laat het ons weten door te bellen naar 0180-411885 of maak eenvoudig een afspraak online. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl