Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Valpreventie training - Paramedisch Centrum Slikkerveer

PCS Slikkerveer

N

Vitaal en gezond blijven terwijl je thuis zit.

N

Persoonlijke hulp met eenvoudige software.

N

Zelf makkelijk digitale afspraken plannen met uw behandelaar.

N

In een veilige omgeving voor u en de behandelaar.

Valpreventie training

Lichamelijk letsel bij ouderen kan worden voorkomen door valpreventie training. U volgt deze training bij Paramedisch Centrum Slikkerveer, waar deze wordt gegeven door specialisten! Het toepassen van valpreventie zorgt ervoor dat u leert wat u kan doen om niet te vallen. Als u toch valt, zorgt valpreventie training ervoor dat u zo min mogelijk klachten oploopt.

Wanneer heeft u valpreventie training nodig?

Heeft u problemen met lopen of met uw evenwicht? Of heeft u moeite met opstaan en pijn en slijtage aan de knieën of heupen? Kies dan voor valpreventie bij Paramedisch Centrum Slikkerveer! De kans is namelijk groter ten opzichte van andere mensen dat u valt. Ook geheugenproblemen en slecht zicht zijn risicofactoren. Hoe meer risicofactoren er aanwezig zijn, des te groter de kans dat u valt. Naast valpreventie training, kunt u bij ons ook terecht voor fysiotherapie en osteopathie.

Het eindresultaat

Met valpreventie training van Paramedisch Centrum Slikkerveer wordt voorkomen dat u in de toekomst valt. Uiteraard is het onmogelijk om valincidenten helemaal te voorkomen. Daarom besteden wij ook aandacht aan diverse valtechnieken. Mocht u toch een keer vallen, dan zorgen deze technieken ervoor dat de schade minimaal is.

Meer informatie? Bel ons!

Wilt u meer informatie over de valpreventie training van Paramedisch Centrum Slikkerveer? Dan belt u ons op het nummer 0180-411885. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder. Wij zorgen ervoor dat u niet meer bang hoeft te zijn om te vallen!

Maandag: 07:30 tot 21:30 uur
Dinsdag: 07:30 tot 21:00 uur
Woensdag: 07:30 tot 13:30 uur
Donderdag: 07:30 tot 21:30 uur
Vrijdag: 08:30 tot 18:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in ons Privacy beleid

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl