Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /data/sites/web/pcs-slikkerveernl/www/assets/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592
Valpreventie - Paramedisch Centrum Slikkerveer

Valpreventie bij PCS

Vanaf heden biedt Paramedisch Centrum Slikkerveer (PCS) ook een valpreventie programma aan! Gericht op alle mensen met een verhoogd valrisico door bijvoorbeeld leeftijd of aandoeningen (zoals MS, beroerte, ziekte van Parkinson etc.)

Wat kan valpreventie voor u betekenen

Uit wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat een preventieve training gericht op vallen, de kans op vallen beduidend kan verminderen.

Hoe ziet het programma eruit

Het programma is gericht om de kracht, stabiliteit en balans van het lichaam in tien wekelijkse trainingen van een uur te verbeteren. De trainingen worden in groepsverband gegeven en zijn onder de professionele begeleiding van een fysiotherapeut. De kosten zijn € 60,- voor het gehele programma. Indien u niet zelfstandig naar de praktijk kunt komen, hebben wij een haal- en brengservice voor € 1,- per keer. Voor meer informatie of inschrijven kunt u contact opnemen met Mark Vereecken door te mailen (mark.vereecken@pcsinbedrijf.nl) of te bellen naar 0180-433187.

PCS fysiotherapie

Van Beethovenstraat 2b
2983 BV Ridderkerk
T: 0180-411885
E: info@pcs-slikkerveer.nl